Ce trebuie sa stiti despre designul interior

       778   

Ce trebuie sa stiti despre designul interior

Designul de interior a facut candva parte dintre ramurile  arhitecturii, insa se pare ca in momentul de fata el a ajuns sa fie considerat o adevarata arta de sine statatoare, prin intermediul careia, oamenii au posibilitatea sa se bucure de o imbunatatire a conditiilor de trai datorita unei ambiante de exceptie.

 

 

Inainte de luarea unei decizii referitoare la designul interior, trebuie sa stiti ca in aceasta schema intervin o serie de factori decisivi. Dintre acestia spatiul care urmeaza sa fie amenajat, indiferent de dimensiune  si constructie , ocupa locul cel mai important. Orice spatiu trebuie sa aiba o intrebuintare anume, si din acest motiv design-ul interior trebuie sa fie realizat pe baza unei metodologii sistematice si in perfecta coordonata, in cadrul careia sa se regaseasca  si  cercetarea, analizarea si apoi, implementare  cunostintelor in cadrul unui proces plin de creativitate si viziune, satisfacand in acest caz nevoile clientului.

Designul interior poate fi considerat un fel de industrie  a frumosului, livrata de catre specialisti direct in locuinta dumneavoastra, care in ziua de astazi a ajuns sa faca oamenii sa interactioneze in ceea ce priveste ambianta in care fiecare isi traieste viata.

In ceea ce priveste specializarile de design interior, putem afirma ca, la noi in tara, designeri exista in mai toate categoriile. Cu siguranta in viitor vor exista mai multe ramuri de design interior, iar fiecare dintre acestea va avea designerii ei. Indiferent ca ne referim la  design de interior rezidential sau comercial, ori in materie de hoteluri, designul interior reprezinta o adevarata pasiune si se poate studia in cadrul facultatilor de arte plastice.

  De retinut

Designul interior are puterea de a ne transforma viata in fel si fel de momente unice si de neuitat, care sunt traite in spatii realizate intr-un mod inedit.

 

Design interior in rosu

Design interior in rosu

Ghid Imobiliar - 20 mai 2015


Ce trebuie sa contina un living modern

Ce trebuie sa contina un living modern

Ghid Imobiliar - 20 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.