Ce tip de fotolii sa alegi pentru living-ul tau

       1893   

Ce tip de fotolii sa alegi pentru living-ul tau

Nimic nu e mai comod decat sa stai si sa savurezi o cafea buna intr-un fotoliu cat mai moale si mai placut. Si totusi nu e chiar atat de usor sa gasesti fotoliul perfect pentru livingul tau, in care sa te simti mereu bine si sa te relaxezi, motiv pentru care am ales sa vorbim despre cum se cumpara un fotoliu pentru living astfel incat sa fii cat mai multumit de achizitia facuta precum si sa te bucuri de fotoliul respectiv in fiecare zi.

 

 

Fotolii dupa material

Materialul reprezinta un criteriu de care trebuie sa tii cont numaidecat atunci cand iti cumperi un fotoliu. Acesta poate fi atat textil cat si piele sintetica, ceea ce este de fapt o imitatie a pielii ecologice. Cea din urma este mai usor de intretinut si de curatat, motiv pentru care majoritatea cumparatorilor prefera un astfel de fotoliu din piele sintetica. Si fotoliile din material textil poate fi o alegere buna si comoda, insa in ciuda aspectului placut, materialele textile in general sunt mai greu de intretinut.

De asemeni trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi materialul fotoliului si daca ai sau nu un animal de companie. De exemplu, in cazul in care ai o pisica, alegerea materialului textil se va dovedi o alegere mai inspirata, fiind mai rezistent la gherutele animalului in timp.

Marimea fotoliului

Desigur ca un fotoliu se alege si dupa marimea sa. Asta deoarece trebuie sa te gandesti in primul rand daca are loc in camera unde il vezi amplasat, iar daca spatiul nu este chiar o problema, atunci poti fara griji sa alegi un fotoliu cat mai mare, deoarece te vei bucura de cat mai multa comoditate astfel.

Lungimea spatarului

Spatarul este un alt aspect important de verificat atunci cand cumperi fotolii pentru living. Asta deoarece si sanatatea este importanta, iar daca tineti la sanatatea voastra, atunci ar trebui sa alegeti un fotoliu cu un spatar care sa poata sustine cat mai bine atat spatele cat si capul.

Design

Cu siguranta fotoliul trebuie sa se potriveasca si cu celelalte piese de mobilier din living. Astfel, daca ai un living cu un aspect modern, atunci ar trebui si fotoliul sa arate cat mai modern posibil. Culorile se aleg tot in raport cu restul mobilierului. O varietate mare de fotolii, atat moderne cat si clasice, gasiti pe site-ul celor de la staer.ro.

Asadar, acestea sunt criteriile cele mai importante de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va alegeti un fotoliu pentru living.
Ce trebuie sa contina un living modern

Ce trebuie sa contina un living modern

Ghid Imobiliar - 04 martie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.