Ce facem cu spatiul ramas gol

       604   

Ce facem cu spatiul ramas gol

Nu de putine ori ni se intampla ca atunci cand vrem sa amenajam o camera sau un spatiu, sa ramanem cu zone in care sa ni se pare ca spatiul este gol. Ce este de facut in aceste situatii, vom afla din acest articol.

 

 

Putina cultura nu face rau nimanui

O optiune foarte atragatoare, dar de cele mai multe ori destul de scumpa, ar fi sa umplem spatiul ramas gol cu o opera de arta. Daca este vorba de un spatiu fizic, atunci ne vom orienta catre o vaza sau o sculptura veche, care sa se potriveasca cu tipul de mobilier din camera. Daca spatiul poate fi umplut cu un tablou pe perete sau un model de ceas ceva ma retro, atunci aceste cu siguranta va fi binevenit.

Variante moderne de accesorii pentru spatiile goale

O alta variata este un accesoriu din categoria modern, cum ar fi un ceas de perete din sticla acrilica, varianta foarte intalnita mai ales in spatiile cu o tenta ceva mai business sau mai elegante. De asemenea tablourile cu orase mari ale lumii, cum ar fi New York, Londra sau Paris, sunt de asemenea optiuni foarte bune pentru a acoperi un spatiu ramas gol pe un perete. Daca totusi nu vrem un tablou de tip oras, atunci optam catre unul din versiunea feng shui, fiind printre cele mai apreciate si mai atragatoare tipuri de tablouri moderne.

Daca tinem seama de cateva elemente coloristice ale camerei si binenteles a peretelui din spate, atunci vom gasi cu siguranta destule modele de accesorii moderne pentru a umple un spatiu ramas gol, indiferent de camera.

 

Tags:Cum decoram camera copilului?

Cum decoram camera copilului?

Ghid Imobiliar - 08 iunie 2016


Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

Cum optimizam spatiul intr-o camera mica

Ghid Imobiliar - 08 iunie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.