Ce design interior sa alegeti pentru camera copilului

       946   

Ce design interior sa alegeti pentru camera copilului

Cel mai potrivit decor pentru camera micutului dumneavoastra se poate realiza cu ajutorul unui tapet cu imagini (fototapet). Acesta reprezinta una dintre cele mai sanatoase modalitati de realizare a unui design interior de exceptie si cu siguranta copilul dumneavoastra va fi foarte incantat de camera de poveste pe care i-o veti realiza.

 

 

Optati pentru  modele si culori care sa fie in perfecta concordanta cu stilul si imaginile decorative agreate de copilul dumneavoastra.

Pentru ca dormitorului micutului dumneavoastra sa se bucure de un design interior foarte reusit si care sa creeze o atmosfera de basm, foarte confortabila, mizati pe tapetul in culori discrete si deschise. Fara indoiala, toate imaginile de pe acesta  trebuie sa se incadreze in anumite cerinte, atat din punct de vedere  al culorilor, cat si din cel al formelor. In cazul in care nu stiati, micutii au un simt cromatic ceva mai diferit fata de cel al adultilor. Alegeti pentru decorarea camerei numai culori deschise, deoarece acestea sunt ideale pentru a asigura odihna celor mici.  Evitati tonurile foarte luminoase pentru ca pot agresa privirile micutilor, si din acest motiv tonurile naturale se dovedesc a fi perfecte.

In cazul in care doriti sa realizati un design de exceptie pentru camera unei fetite, cu siguranta imaginile din basmele cu printese nu au voie sa lipseasca. Mizati pe tonuri pastelate de roz, gri perlat  si alb, deoarece astfel de nuante se pot imbina intr-un mod perfect cu nuante calde si luminoase.

Pentru o camera de baieti, mizati pe tapetul cu imagini care reprezinta diverse calatorii prin spatiu sau in lumi imaginare, deoarece acestea sunt preferatele de foarte multi copii, insa alegeti culori gen maro sau bej, combinate cu alb, pentru o atmosfera foarte linistitoare.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.