Cateva sfaturi pentru a curata mai usor salteaua

       823   

Cateva sfaturi pentru a curata mai usor salteaua

Pentru ca stim ca nu toata lumea se bucura atunci cand trebuie sa isi curete salteaua, ne-am gandit sa venim cu cateva sfaturi si ponturi care sa va ajute care sa faceti din aceasta neplacuta activitate, o responsabilitate mai usoara. Astfel, in randurile urmatoare va vom oferi mai multe trucuri si metode prin care puteti curata mai bine dar si mai usor salteaua, indiferent de tipul petelor sau a mizeriei.

 

 

Aparatul cu vapori poate fi solutia perfecta

Daca ai un aparat cu vapori atunci s-ar putea sa iti poti curata salteaua in doar cateva minute. Initial insa trebuie sa aspiri praful din saltea folosind un aspirator, iar mai apoi poti trece la treaba. Totusi, aceasta metoda este mai eficienta mai degraba in cazul petelor mai putin urate.

Foloseste amoniacul

Te-ai gandit vreodata ca amoniacul te-ar putea ajuta sa iti cureti salteaua? Ei bine ar trebui sa stii ca foarte multe persoane apeleaza la acest truc.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 2 litri de apa calda, cu cateva picaturi de detergent de vase si ingredientul minune: o ceasca de amoniac. Folosind manusi si cu ajutorul unui burete poti sterge suprafata saltelei cu solutia preparata, insistand desigur asupra partilor mai patate. Dupa aceea trebuie sa clatesti salteaua folosind manusi de toaleta imbibate in apa. De asemenea, uscarea se face folosind un prosop pentru absorbire.

  Atentie

Nu uitati insa ca amoniacul poate fi si periculos, motiv pentru care nu trebuie sa inhalezi vaporii emanati si nici sa nu fumezi, iar manusile sunt obligatorii.

Otetul - un alt ingredient minune

Cu siguranta folositi deseori otet pentru a gati, insa nu v-ati fi gandit ca acesta poate fi folosit si pentru a curata salteaua. Folosind insa 500 ml de otet alb, 200 ml de apa calda si 2 linguri de detergent de vase vei obtine o solutie excelenta pentru a curata salteaua. Apoi, la fel ca in cazul amoniacului, trebuie sa cureti salteaua folosind o manusa de toaleta uda, dupa care salteaua trebuie uscata.

Asadar, acestea sunt 3 metode foarte eficiente de care va puteti folosi pentru a va curata salteaua.
Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Cum sa alegi o masa de calcat rufe

Ghid Imobiliar - 11 mai 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.