Cat costa sa te muti la tara

       694   

Cat costa sa te muti la tara

Daca foarte multe persoane nu ar da niciodata facilitatile si civlizatia pe care unele orase le ofera, exista si o categorie de persoane care, fie pentru ca preturile apartamentelor sau a garsonierelor sunt din ce in ce mai mari, sau fie ca doresc un loc in care sa poata locui linistiti, prefera sa se mute undeva la tara, departe de galagia si betoanele din oras. 

 

 

Pentru aceasta categorie am facut un scurt articol in care vorbim despre cat te costa sa te muti la tara.

Daca sunteti interesati sa cumparati o casa nu foarte departe de un oras mare si care sa dispuna totodata de un teren cat mai generos care sa va permita sa aveti de toate in gradina, atunci ar trebui sa stiti ca o casa nu foarte departe de Bucuresti, o casa cu 2.500 de metri patrati are un pret de aproximativ 25.000 de euro. Preturile scad mult insa in cazul altor orase precum Timisoara, Cluj sau Iasi unde, daca doresti sa te muti undeva in preajma, poti gasi o casa si cu 15.000 de euro.

Exista insa si persoane care au deja in gand aspectul care ar trebui sa il aiba casa lor de la tara, asa ca in acest sens puteti lua in calcul si varianta de a achizitiona doar teren la tara iar mai apoi sa iti construiesti casa pe terenul respectiv. In acest sens, tot mai multe persoane opteaza pentru casele din lemn, a carui mare avantaj este acela ca se construieste intr-un timp destul de scurt, spre deosebire de o casa de caramida de exemplu, iar preturile sunt la randul lor accesibile, durata de viata fiind si ea destul de mare.

Totodata, nu ar trebui sa va faceti griji in legatura cu insectele sau cu faptul ca o atfel de casa ar arde foarte rapid, deoarece lemnul este de cele mai multe ori tratat atat cu insecticide precum si cu solutii ignifuge, astfel incat sa ofere siguranta si confort. In ceea ce priveste pretul, in medie o casa din lemn are un pret de 250 de euro per metru patrat, pret in care intra desigur si manopera.

Asadar, daca va doriti sa va mutati in propria casa, atunci ar trebui sa luati in calcul si varianta unei case la tara, deoarece pretul este cu mult mai accesibil, iar viata la tara vine la randul sau cu o multime de benficii.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.