Cabina de dus sau cada de baie?

       2745   

Cabina de dus sau cada de baie?

Fiind sezonul calduros, timpul pe care-l petrecem sub dus este unul din ce in ce mai mare si acest lucru ne pune un semn de intrebare, cabina de dus sau cada de baie? Binenteles ca cea mai buna optiune este sa le ai pe amandoua, dar ce alegem atunci cand nu avem spatiu decat pentru una din ele, asa cum se intampla la majoritatea apartamentelor din orasele tarii, mai ales la cele care sunt mai vechi de 2000.

 

 

Cabina de dus este foarte utila pe toata perioada verii, atunci cand faci si 2 -3 dusuri pe zi, dar atunci cand se apropie sezonul friguros, parca este bine venita o baie fierbinte, in care sa stai si sa lenevesti 20 -30 de minute, dupa ce ai inghetat in drumul spre casa.

Cabina de dus, o optiune moderna

Se pare ca in varianta mai moderna se opteaza mai mult pentru cabina de dus, aceasta fiind binenteles o optiune mult mai simpla pentru cei care vor sa se spele. Cum timpul este un factor important in viata multora, atunci un dus de 5 minute este preferat in dauna unei bai de aproape 20 minute. Plus consumul de apa care este mult redus in cazul unui dus scurt.

Cada de baie, doar o completare pentru apartamentele cu spatiu in exces

Se pare ca optiunea pentru cada de baie este aleasa cand spatiul permite si o cabina de dus langa. Putine sunt baile care permit acest lucru, de aceea nu gasim foarte multe astfel de variante.
Mai raman de asemena apartamentel pe stil vechi, acolo unde oamenii sunt conservatori si nu se orienteaza catre o cabina de dus.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.