Biroul potrivit pentru camera celui mic

       754   

Biroul potrivit pentru camera celui mic

Odata cu pregatirile pentru amenajarea camerei celui mic, trebuie sa ne gandim la o solutie, astfel ca acesta sa o poata folosi si atunci cand incepe sa aiba diferite activitati, precum scris, desenat sau chiar primele sale momente la un calculator.

 

 

Daca patutul va fi schimbat in timp cu un pat ceva mai mare sau masuta la care isi petrece o parte din timp pana la 2-3 ani va disparea, cu siguranta o parte din mobilier va ramane acolo pentru o perioada destul de buna de timp.

Chiar daca o comoda sau un soldat vor fi modificate in timp, trebuie sa ne gandim la un birou incorporat in mobila, care va fi cu siguranta locul in care cel mic isi va petrece o parte din zi, mai ales cand va incepe activitatile legate de logica si dezvoltare intelectuala. Si nu este usor sa alegi biroul potrivit, astfel ca trebuie sa tii cont ca acesta sa aiba loc pentru toate activitatile sale, dar in acelasi timp si sa nu fie prea inalt.

Orientati-va catre un birou ceva mai modern, preferabil din pal pentru a scuti ceva banuti, dar aveti grija sa se potriveasca si cu restul de mobilier. Evitati pe cat posibil sa luati un birou din sticla, acesta nu va fi in siguranta, mai ales daca cel mic va avea vreo idee in care sa-si foloseasca jucariile ceva mai intens. Riscati sa se accidenteze, dar si sa fiti nevoiti sa-l schimbati.

Cel mai optim birou este de minim 120 cm lungime, pentru ca cel mic sa-si poata desfasura tot ce are nevoie pe el. Stim foarte bine ca cei mici au nevoie de ceva mai mult spatiu, atunci cand au diferite activitati.
Dormitor modern pentru copil

Dormitor modern pentru copil

Ghid Imobiliar - 07 august 2015Cum decoram camera copilului?

Cum decoram camera copilului?

Ghid Imobiliar - 07 august 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.