Baie special aranjata pentru copil

       767   

Baie special aranjata pentru copil

Nu foarte multe familii isi permit sa amenajeze o baie special pentru copil, pentru ca numarul bailor este in general de 1 sau maxim 2. Insa pentru cei care detin o casa cu etaj si isi permit sa mobileze o baie doar pentru cel mic sau cei mici, exista o multime de combinatii de culori disponibile. Totul depinde de gustul parintilor si de preferintele celui mic.

 

 

O prima varianta, este cea in care amenajam baia de copil pentru o fetita. Aceasta va avea preponderent culoare deschisa, rozul sau portocaliul fiind potrivite pentru acest lucru. Cu o cadita pe nivele, pentru ca cea mica sa se poata balaci, o toaleta cu dimeniune redusa, care va avea un colacel ceva mai pufos si o oglinda aranjata ceva mai jos, pentru varsta in care aceasta incepe sa se spele singura pe dinti sau sa se pieptene chiar.

Pentru baia de baietel este ceva mai simplu, difera doar culoarea care va fi ceva mai inchisa. De asemenea putem sa alegem si cateva stickere pentru faianta cu personaje animate preferate ale celui mic, astfel ca acesta se va simti mai relaxat atunci cand trebuie sa faca baita.

Nu pot lipsi din baile celor mici sacul de jucarii pentru baie, astfel ca el va fi ocupat in timp ce este spalat. Stim foarte bine ca cei mici sunt de multe ori galagiosi cand fac baie si trebuie sa le atragem atentia cu altceva, pentru ai putea spala in liniste. Jucariile trebuie sa fie speciale pentru apa, sa nu fie prea mici pentru a evita sa fie bagate in gura si eventual sa aiba functii de joaca, care sa-l incante pe cel mic.
Stil modern pentru camera celui mic

Stil modern pentru camera celui mic

Ghid Imobiliar - 31 iulie 2015


Cum amenajam o baie mica

Cum amenajam o baie mica

Ghid Imobiliar - 31 iulie 2015


Cum decoram camera copilului?

Cum decoram camera copilului?

Ghid Imobiliar - 31 iulie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.