Aspiratorul de mana – cum si de ce ar trebui sa-ti cumperi unul

       690   

Aspiratorul de mana – cum si de ce ar trebui sa-ti cumperi unul

Este foarte obositor sa incerci sa faci curat cu un aspirator obisnuit in spatiile greu accesibile, motiv pentru care au aparut aspiratoarele de mana, foarte usor de folosit si cu ajutorul carora poti ajunge chiar si in locurile foarte greu de accesat, precum sub canapele, intre dulapuri samd. De aceea, in acest articol va vom prezenta criteriile cele mai importante de selectie a unui aspirator de mana bun.

 

 

Asadar, daca ai decis ca ai nevoie de un aspirator de mana pentru a face mai usor curatenie in spatiile unde nu poti folosi aspiratorul clasic, acestea sunt criteriile dupa care ar trebui sa iti cumperi unul.

Puterea aspiratorului de mana

La fel cum la un aspirator clasic trebuie sa te uiti mai intai la puterea acestuia, acest lucru este valabil si in cazul unui aspirator de mana, deoarece cu cat va avea o putere mai mare, cu atat aspirarea va fi una mai eficienta.

De regula, aspiratoarele de mana au o putere mai mica, insa noi va recomandam ca acestea sa fie de cel putin 7 W.

Tipul de aspirare

La fel cum spuneam si la aspiratoarele cu aspirare verticala, tipul de aspirare este un alt detaliu ce nu trebuie ignorat. Aspirarea poate fi uscata, de regula eficienta atunci cand faci curatenie in casa, sau wet&dry care poate aspira orice tip de murdarie. Modelele cu aspirare wet&dry sunt ceva mai scumpe, insa si mai eficiente totodata.

Capacitate

De regula, un aspirator de mana este un aparat portabil, motiv pentru care capacitatea nu va fi prea mare. Aceasta este de cele mai multe ori de 0.4, insa este mai mult decat suficienta pentru a curata anumite locuri. De asemenea, cuva de colectare este usor de curatat, deci nu va trebui schimbat sacul, la fel ca la aspiratoarele clasice.

Autonomia bateriei

Dupa cum ziceam si mai sus, vorbim despre un aparat portabil, deci este clar faptul ca nu va trebui sa stam aproape de priza. Asta deoarece aspiratoarele de mana vin cu acumulatori care au o anumita autonomie. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat avem mai multe motive pentru a-l achizitiona, deoarece stim ca vom putea face curatenie mai mult timp, fara sa fim nevoiti sa ne intoarcem la priza pentru a incarca iar bateriile.

Caracteristici

Pe langa aspectele despre care am discutat mai sus, ar mai trebui sa tii cont de accesoriile incluse, greutatea aparatului precum si garantia care nu ar trebui sa fie mai mica de 24 de luni.

Asadar, acestea sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi un aspirator de mana.

 

Recomandari aspirator de mana

 

Aspirator de mana Electrolux

Cu ajutorul tehnologiei Wet&Dry dumneavoastra puteti aspira in doua moduri uscat si umed. Indiferent de ce veti aspira o veti putea face rapid si usor!

Vezi oferta


Aspirator de mana Dirt Devil Verso

Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta.

Vezi oferta


Aspirator de mana Bosch

Wet&Dry: pentru aspirare umeda si uscata. Statie pentru incarcare practica cu posibilitate de montare pe blatul mobilierului sau pe perete.

Vezi oferta
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.