Apartament in complex rezidential sau in blocuri vechi

       680   

Apartament in complex rezidential sau in blocuri vechi

Cu siguranta achizitia unui apartament este una dintre cele mai dificile achizitii pe care un om este nevoit sa o faca la un moment dat in viata. Asta deoarece trebuie sa tii cont de foarte multe lucruri, ofertele sunt foarte multe iar banii pe care ii dai pentru un apartament sunt la randul lor destul de multi, deci nu prea poti risca. Una din dilemele care apar atunci cand ne dorim sa cumparam un apartament este aceea de a alege un apartament intr-un bloc vechi sau intr-un complex rezidential, dilema despre care vom vorbi desigur in randurile urmatoare.

 

 

Blocurile vechi situate in zone bune

In general, blocurile vechi sunt situate in zone destul de bune ale orasului iar preturile apartamenturilor situate in astfel de locuri sunt de regula mai accesibile decat cele ale apartamentelor dintr-un complex rezidential. Totusi, daca tot veni vorba de pret, de cele mai multe ori, atunci cand iti cumperi un apartament intr-un bloc vechi mai trebuie sa iti pregatesti niste bani si pentru investitii, deoarece acestea au o varsta ce impune mereu realizarea de lucrari de intretinere, oricat de recent ar fi fost renovat.

Complexul rezidential ofera conditii mai bune

In ceea ce priveste apartamentul intr-un complex rezidential, marele avantaj al acestuia este reprezentat cu siguranta de conditiile mult mai bine atat in apartamentul in sine cat si in restul complexului, ceea ce in unele blocuri vechi nu e chiar la fel, ba chiar in unele iti este greu pana sa si respiri. 

In acelasi timp, posibilitatile oferite de un complex rezidential sunt mult mai bune. In primul rand, in acest caz vorbim despre mai multe locuri de parcare, de camere de supraveghere astfel incat nivelul de siguranta este la randul sau mai mare.

Multe persoane sunt insa de parere ca apartamentele dintr-un complex rezidential nu sunt facute prea bine si nu sunt la fel de durabile precum cele din blocuri vechi, chiar daca au fost contruite mai recent. 

Asadar, motive pro si contra sunt in fiecare caz, atat a apartamentelor la blocuri vechi cat si a celor dintr-un complex rezidential si, precum e si in viata, desigur ca exista si exceptii. Pretul insa si conditiile fac diferenta dintre un apartament la bloc vechi si unul dintr-un complex rezidential.

 
Solutii pentru a tine insectele departe de casa

Solutii pentru a tine insectele departe de casa

Ghid Imobiliar - 04 februarie 2016


Cat costa sa te muti la tara

Cat costa sa te muti la tara

Ghid Imobiliar - 04 februarie 2016


Cum poti primi bani daca ai o casa ecologica

Cum poti primi bani daca ai o casa ecologica

Ghid Imobiliar - 04 februarie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.