Amenajarile interioare in stil masculin

       855   

Amenajarile interioare in stil masculin

Cand vine vorba de design interior, cu siguranta doamnele si domnisoarele vor intotdeauna sa isi dea cu parerea sau sa aiba un cuvant de spus in acest sens. De aceea devine din ce in ce mai interesant sa vedem cum arata o camera sau un apartament decorat intr-un stil masculin 100%.

 

 

Pana si in cazurile barbatilor care locuiesc singuri, exista influente feminine care vin fie din partea unor prietene, ce simt ele nevoia sa-si dea cu parerea, fie din partea unor membre ale familie sau chiar din partea vanzatoarelor de la standurile de mobila si produse de amenajari interioare.

Doamnele sunt sigure ca un barbat nu va stii niciodata sa aleaga jaluzelele sau covorul potrivit sau ca nu vor reusi sa asorteze ca la carte o canapea cu un tip de mobilier. Se inseala totusi destul de tare, pentru ca exista o multime de stiluri masculine complete, atunci cand discutam de amenajari interioare.

Ceea ce observam de cele mai multe ori, atunci cand vine vorba de un stil masculin total, este nuanta de culori, care tinde mereu spre maro de tip mahon sau combinatii de negru cu griuri si paluri deschise. Domnii evita in general culorile foarte aprinse cum sunt verdele sau portocaliul, singurele situatii in care aceste culori isi fac loc fiind cele cu tente sportive.

Daca sunteti destul de curajoasa, incercati la urmatoarea amenajare sa vedeti cam care ar fi optiunile sotului sau ale prietenului, fara sa-l influentati. Este posibil sa va placa si sa va schimbati parerea cu privire la alegerile in materie de amenajari interioare facute de catre partea masculina.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.