Amenajare bucatarie

cum alegi aragazul perfect ghid de cumparaturi

Cum alegi aragazul perfect - ghid de cumparaturi

Ghid Imobiliar - 29 noiembrie 2016

Aragazul este cu siguranta unul dintre electrocasnicele de top din orice casa, asa ca nu ar trebui sa ne grabim atunci cand ne cumparam un aragaz nou. Teoretic, achizitia pare usoara doar ca sunt tot felul de criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne dorim un aragaz care sa nu ne dezamageasca, iar despre acestea vom vorbi noi chiar in randurile urmatoare.cum alegi un congelator vertical

Cum alegi un congelator vertical

Ghid Imobiliar     04 octombrie 2016

Atunci cand spatiul dedicat congelatorului cu care vine clasicul frigider nu ti-e de ajuns, este clar ca ai nevoie de un congelator separat care sa iti ofere mai mult spatiu de depozitare a alimentelor. Astfel, noi ne-am decis sa vorbim despre congelatoare verticale, si anume despre care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi unul.


plita electrica ghid de cumparaturi

Plita electrica – ghid de cumparaturi

Ghid Imobiliar     22 septembrie 2016

Din ce in ce mai multe bucatarii sunt dotate cu cate o plita electrica, deoarece aceasta iti poate oferi mai multe beneficii, unele persoane o vad drept o metoda de a gati mult mai ieftina dar si mai sigura, iar pretul de achizitie nu este foarte mare, in functie de caracteristici.


lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un espressor

Lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un espressor

Ghid Imobiliar     06 septembrie 2016

Este foarte placut sa iti incepi fiecare dimineata cu o cafea delicioasa si parca ai si mai mult chef de viata totodata. Totusi, e greu sa obtii la ibric o cafea asemanatoare celei preparate la un aparat profesionist, precum sunt espressoarele, motiv pentru care am decis sa facem un articol despre cum alegi un espressor bun precum si care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont numaidecat.


masina de spalat vase criterii de alegere a unui model bun

Masina de spalat vase – criterii de alegere a unui model bun

Ghid Imobiliar     31 august 2016

Cu toate ca nu toata lumea are o masina de spalat vase in bucatarie, acesta este obiect de tip electrocasnic foarte util deoarece ne scuteste de una dintre cele mai neplacute activitati: spalatul vaselor. Astfel, noi am decis sa facem un articol in care sa va prezentam care sunt cele mai importante caracteristici de care sa tineti cont atunci cand doriti sa va cumparati o masina de spalat vase.


cum alegi o cafetiera

Cum alegi o cafetiera

Ghid Imobiliar     26 august 2016

Pentru iubitorii de cafea este foarte important sa-si poata incepe fiecare zi cu o cafea cat mai buna astfel incat sa aiba energie si chef de munca intreaga zi, motiv pentru care acestia au nevoie si de o cafetiera cat mai buna care sa le ofere mereu cafea delicioasa pentru zile productive. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.