Iarna

care sunt ceaiurile pe care ar trebui sa le consumi mai mult in sezonul rece

Care sunt ceaiurile pe care ar trebui sa le consumi mai mult in sezonul rece

Ghid Sanatate - 21 octombrie 2016

Pe timpul sezonului rece, ceaiul se vinde mai ceva ca painea calda. Iar asta din mai multe motive, printre cele mai importante fiind faptul ca aceasta licoare este foarte apreciata pentru faptul ca reuseste sa te mai incalzeasca putin in zilelele friguroase precum si pentru beneficiul pe care il aduce sistemului imunitar. Din acest motiv am ales sa va recomandam cateva ceaiuri foarte bune de consumat in sezonul rece si nu numai.cod galben de ninsori in mai multe judete

Cod galben de ninsori in mai multe judete

Stirea zilei     24 noiembrie 2015

Daca pana acum vremea a fost destul de blanda cu noi, iar toamna ne-a oferit foarte multe zile in care am iesit la plimbare in tricou, se pare totusi ca iarna este din ce in ce mai aproape, iar asta nu doar pentru ca mai sunt 6 zile din toamna lui 2015 ci pentru ca in unele judete iarna si-a facut aparitia intr-un mod impunator: cod galben de ninsori.


pregatirea masinii pentru iarna

Pregatirea masinii pentru iarna

Ghid Auto     08 noiembrie 2015

Chiar daca mai este aproape jumatate de luna pana cand incepe calendaristic sezonul de iarna, pregatirile trebuie facute inca dinainte ca prima ninsoare sa apara astfel incat sa nu fim luati prin surprindere. Iar pentru ca exista atat soferi incepatori cat si soferi experimentati care nu stiu exact cum se face pregatirea masinii pentru iarna, venim acum cu acest ghid care speram sa fie de ajutor multor persoane. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.