Google

cum se instaleaza apk uri pe telefoanele android

Cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android

Ghid IT - 01 iulie 2016

Telefoanele cu sistem de operare Android sunt o multime la numar, iar datorita acestui lucru se lanseaza si foarte multe aplicatii de la o zi la alta. O mare parte dintre ele pot fi luate din Google Play insa mai sunt si alte surse de unde pot fi descarcate aplicatii, insa procedeul este putin diferit. Iar pentru ca multi doresc sa instaleze aplicatii si din alte locuri, am facut acest ghid in care vorbim despre cum se instaleaza APK-uri pe telefoanele Android.gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

Gmail se mandreste cu 1 miliard de utilizatori activi

Ghid IT     04 februarie 2016

Atunci cand vine vorba de servicii de mail, cu siguranta GMail este cel mai apreciat precum si cel mai popular, in ciuda faptului ca acuma cativa ani cei care se puteau mandri cu aceasta realizare erau cei de la Yahoo. Acum insa compania celebra pentru al ei Yahoo Messenger nu mai are acelasi succes, iar pe val este Gmail, mai ales ca acum se mandreste cu un numar de 1 miliard de utilizatori activi, precum a declarat CEO-o Google Sundar Pichai.


google chrome a fost imbunatatit

Google Chrome a fost imbunatatit

Ghid IT     25 ianuarie 2016

Google Chrome este cu siguranta unul dintre cele mai apreciate si mai performante browsere pentru internet in acest moment. De asemenea daca e sa facem un concurs intre cele mai apreciate browsere, Google Chrome castiga detasat de o perioada de timp. Iar pozitia fruntasa nu poate fi pastrata asa pur si simplu, ci e nevoie de update-uri care sa ajute la obtinerea unei performante mai bune astfel incat utilizatorii sa fie cat mai multumiti.


amp project initiativa google pentru a face internetul mai rapid

AMP Project - initiativa Google pentru a face internetul mai rapid

Ghid IT     25 noiembrie 2015

Se discuta din ce in ce mai mult despre faptul ca tot mai multe persoane acceseaza internetul de pe telefoanele mobile, asa ca majoritatea companiilor importante au inceput sa puna accent pe acest lucru.


5 alternative pentru google play

5 alternative pentru Google Play

Ghid IT     24 noiembrie 2015

Cu siguranta Google Play este cea mai bogata precum si cea mai sigura sursa de aplicatii si jocuri pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Totusi asta nu inseamna ca reprezinta singura sursa, ci chiar mai sunt o multime de alte locuri de unde putem descarca aplicatii si alte fisiere pentru telefoanele cu Android.


ce este stocarea in cloud si beneficiile ei

Ce este stocarea in Cloud si beneficiile ei

Ghid IT     18 noiembrie 2015

Stocarea in Cloud a devenit foarte populara in ultima vreme, motiv pentru care apar tot mai multe companii care ofera astfel de servicii. Iar printre numele mari care ofera pachete gratuite de stocare in Cloud se afla chiar cei de la Google precum si Microsoft, deci nu mai sunt dubii ca este vorba despre o tehnologie foarte apreciata. Totusi, ce este stocarea in Cloud? 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.