Facebook

retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

Retele de socializare utile dar mai putin cunoscute

Ghid Lifestyle - 13 mai 2016

Atunci cand deschidem subiectul „retele de socializare”, majoritatea persoanelor se vor gandi la Facebook, iar daca este o persoana care sta mult timp pe internet, atunci poate ca gandul ii va zbura si la alte retele cunoscute precum Twitter, Instagram, WhatsApp si Tumblr. Cert este faptul ca exista cateva retele de socializare foarte cunoscute, dar si foarte multe retele mai putin stiute de utilizatori, insa care pot fi foarte utile.facebook le a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca st andrew s day cu steagul romaniei

Facebook le-a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca St Andrew's Day cu steagul Romaniei

Stirea zilei     02 decembrie 2015

Se pare ca nu doar in Romania exista indignare atunci cand unii utilizatori aleg sa-si arate compasiunea fata de alte tari, precum Franta, prin folosirea steagului lor ca poza de profil pe Facebook ci si in Scotia. Asta dupa ce Facebook le-a sugerat acestora ca de St Andrew`s Day sa sarbatoreasca folosind steagul Romaniei.


facebook va oferi internet gratuit in africa

Facebook va oferi internet gratuit in Africa

Stirea zilei     06 octombrie 2015

Deja nu mai e o noutate faptul ca cei de la Facebook vor ca internetul sa poata fi accesat din orice colt al lumii, indiferent de situatia financiara a acestuia. Se pare totusi ca acestia au inceput chiar sa ia primele masuri in acest sens iar prima zona saraca a lumii care va beneficia de internet gratuit este Africa. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.