electric

de ce ai avea nevoie de o matura electrica si cum o alegi pe cea mai buna iti spunem noi

De ce ai avea nevoie de o matura electrica si cum o alegi pe cea mai buna? Iti spunem noi!

Ghid Imobiliar - 02 decembrie 2016

In ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai cautate si la noi in tara maturile electrice, semn ca romanii au inceput sa acorde din ce in ce mai multa importanta alegerilor pe care le fac atunci cand vine vorba de cumpararea unui nou aparat de curatat. Asemeni aspiratorului sau a mopului cu abur, si matura electrica vine cu anumite avantaje si dezavantaje, ramanand la aprecierea ficaruia daca merita sau nu cumpararea unui astfel de aparat.



tesla model 3 nu va avea acces gratuit la supercharger

Tesla Model 3 nu va avea acces gratuit la Supercharger

Stirea zilei     03 iunie 2016

Cu siguranta Tesla Model 3 este cea mai asteptata masina electrica, dat fiind faptul ca in doar cateva ore de la prezentare au fost inregistrate peste 300.000 de comenzi, cu toate ca masina va aparea pe strazi abia peste 2-3 ani. Din acest motiv, orice stire care apare despre Model 3 este una foarte interesanta, indiferent ca este buna sau nu.


programul rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

Programul Rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

Stirea zilei     08 aprilie 2016

Daca acum nu exista chiar atat de multe masini electrice in Romania, insa in alte tari numarul acestora creste tot mai mult, este cert faptul ca peste cativa ani tot mai multe masini nu vor mai fi alimentate cu benzina, motorina sau GPL, ci vor deveni electrice. Iar unul dintre lucrurile care ne face sa spunem asta este faptul ca Programul Rabla va avea o sectiune speciala pentru masinile electrice.



 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.