Cancer

totul despre testul papanicolau

Totul despre testul Papanicolau

Ghid Sanatate - 10 decembrie 2015

Testul Papanicolau, este cea mai eficienta si cea mai simpla metoda prin care se poate depista din timp cancerul sau anumite modificari precanceroase ale colului uterin. Acest test ar trebui facut de orice femeie, periodic. Cea mai eficienta metoda de screening in depistarea cancerului de col uterin o reprezinta folosirea citologiei cervico-vaginale Paapanicolau. Totodata, testul Papanicolau evidentiaza eventualele modificari ale colului, asociate cu diverse infectii, atrofii sau inflamatii.

care sunt cele mai false alimente

Care sunt cele mai false alimente?

Ghid Sanatate - 09 noiembrie 2015


cancerul gastric

Cancerul gastric

Ghid Sanatate - 17 iunie 2015


cancerul ovarian

Cancerul ovarian

Ghid Sanatate - 16 iunie 2015


musetelul interzis in timpul sarcinii

Musetelul, interzis in timpul sarcinii

Ghid Sanatate - 05 mai 2015




stafidele si top 10 beneficii aduse organismului

Stafidele si top 10 beneficii aduse organismului

Ghid Sanatate     28 aprilie 2015

Stafidele sunt fructe, fara samburi care se produc in sortimente speciale. Stafidele se recolteaza dupa butuc, cand se coc, apoi se usuca la soare. Aceste fructe sunt bogate in zaharuri, care sunt transformate foarte usor in energie ca organism.


dependenta fata de medicamente

Dependenta fata de medicamente

Ghid Sanatate     06 aprilie 2015

Este o stare de intoxicare cronica, determinata prin nevoia folosirii unor toxice sau medicamente. Bolnavul simte nevoia sa utilizeze in permanenta un medicament. Substantele care creeaza dependenta de obicei au actiune euforizanta, stimulanta sau halucinogena.


spanacul intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva cancerului

Spanacul intareste sistemul imunitar si protejeaza impotriva cancerului

Ghid Sanatate     10 martie 2015

Inca din cele mai vechi timpuri se cunosc beneficiile curative ale spanacului. In spanac este concentrat un numar mare de vitamine: A, B1, B2, B12, PP, C, K, dar si saruri minerale: potasiu,  calciu, sulf, sodiu, fosfor, fier, zinc, sodiu, magneziu. La acestea se mai adauga si acid folic, lipide, proteine, glicide si mucilagii.


caisele consumate regulat reduc riscul bolilor de inima

Caisele consumate regulat reduc riscul bolilor de inima

Ghid Sanatate     03 martie 2015

Micute si pufoase, parfumate si gustoase, caisele pline de nutrienti ofera o buna hidratare si ajuta la tratamentul nenumaratelor probleme de sanatate.



 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2017 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.