Informatii utile

fotografie de produs obligatorie atunci cand vinzi pe internet

Fotografie de produs – obligatorie atunci cand vinzi pe internet

Ghid Business - 04 noiembrie 2016

Nu mai e o noutate faptul ca internetul reprezinta cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri si se pare ca acest trend a fost adoptat si de catre cei care au afaceri in Romania. Indiferent ca businessul pe care l-ai deschis este exclusiv online, ori ai o afacere in mediul offline doar ca doresti mai multi clienti, internetul este o metoda buna de a castiga mai multi clienti.


cum sa iti promovezi brandul cu pokemon go

Cum sa iti promovezi brandul cu Pokemon GO

Ghid Business - 26 iulie 2016


sfaturi pentru un newsletter de succes

Sfaturi pentru un newsletter de succes

Ghid Business - 16 iunie 2016


cum inchizi o firma

Cum inchizi o firma

Ghid Business - 13 iunie 2016
ce faci atunci cand ai un client nemultumit

Ce faci atunci cand ai un client nemultumit

Ghid Business     10 iunie 2016

Una dintre cele mai mari provocari pe care un om de afaceri trebuie sa o intampine este acel moment cand apare un client nemultumit. Dupa premisa clientul are dreptate, in astfel de situatii trebuie sa reactionezi cat mai bine astfel incat sa pastrezi imaginea curata a companiei tale precum si sa castigi poate un viitor client fidel. 


idei de afaceri pentru copii

Idei de afaceri pentru copii

Ghid Business     03 iunie 2016

In timp ce unii parinti incearca sa le ofere o educatie cat mai buna copiilor lor, astfel incat sa poata spune ca au cei 7 ani de acasa, multi alti parinti se gandesc mai departe in viitor si astfel incearca sa le ofere copiilor o educatie financiara cat mai buna. Aceasta este desigur o lectie foarte importanta, pe care orice copil ar trebui sa o primeasca, motiv pentru care am ales sa facem un articol in care vorbim despre cateva idei de afaceri pentru copii.


3 idei de afaceri cu bani putini

3 idei de afaceri cu bani putini

Ghid Business     01 iunie 2016

Chiar daca sunt inca multi studenti care urmeaza acelasi clasic drum liceu-facultate iar mai apoi continua studiile sau se angajeaza, sunt si foarte multe persoane care aleg sa isi ia viata in propriile maini intrand in afaceri chiar daca nu au prea multe cunostinte, ci pur si simplu o idee in care cred, o pasiune si putin curaj. Pentru astfel de persoane am ales sa facem acest articol in care va prezentam cateva idei de afaceri cu bani putini pentru antreprenorii curajosi.


cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Ghid Business     31 mai 2016

Atunci cand ai o afacere aflata la inceput de drum promovarea este foarte importanta pentru a atrage primii clienti, insa de cele mai multe ori bugetul este destul de redus, asa ca posiblitatile de promovare sunt la randul lor reduse. Totusi, pentru cei care au deschis o afacere recent si doresc sa o faca mai cunoscuta, am realizat acest articol in care vorbim despre cum te poti promova eficient cu bani putini.


cum se face un plan de afaceri

Cum se face un plan de afaceri

Ghid Business     26 mai 2016

Daca ati citit articolul nostru despre cum se incepe un business propriu atunci este foarte probabil sa fi vazut ca unul dintre pasi era sa va faceti un plan de afaceri, iar pentru ca suntem siguri ca multe persoane nu stiu cum se face un plan de afaceri, ne-am gandit sa mai venim cu un ghid din domeniul afacerilor in care vorbim despre cum se face un plan de afaceri astfel incat sa va puteti incepe propriul business cu o baza de informatii cat mai puternica. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.