Fotografie de produs – obligatorie atunci cand vinzi pe internet

       628   

Fotografie de produs – obligatorie atunci cand vinzi pe internet

Nu mai e o noutate faptul ca internetul reprezinta cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri si se pare ca acest trend a fost adoptat si de catre cei care au afaceri in Romania. Indiferent ca businessul pe care l-ai deschis este exclusiv online, ori ai o afacere in mediul offline doar ca doresti mai multi clienti, internetul este o metoda buna de a castiga mai multi clienti.

 

 

Dar totusi, nu este deloc usor sa ai o afacere care sa se prezinte bine online si care sa aduca un numar mare de clienti. Asta deoarece concurenta e acerba pe aproape toate nisele, iar pentru a avea succes trebuie sa iesi in evidenta. Desigur, un prim pas este sa iti faci un site de prezentare, ori un magazin online in cazul in care vinzi anumite produse, iar mai apoi conturi pe retelele de socializare. Dar nu e suficient.

Trebuie apoi sa creezi continut, deoarece acesta este practic unealta care atrage clientii. De aceea la fiecare eveniment care are ca tematica promovarea pe internet se vorbeste despre importanta continutului, despre faptul ca acesta este „rege” samd. Dar ce inseamna continut?

Ei bine, o pagina de internet poate contine in primul rand text, sub forma de articole de cele mai multe ori, imagini, continut audio sau video samd. Acest continut necesita foarte multa atentie, trebuie realizat cu inteligenta pentru a obtine atat clienti cat si pozitii cat mai bune in motoarele de cautare, sau chiar mai multe vanzari.

Un lucru pe care il fac gresit majoritatea persoanelor care se promoveaza online, ori care activeaza in acest domeniu, este acela ca ofera atentie doar continutului de tip text. Realizeaza cateva articole, pagini, cu informatii interesante pentru potentialii clienti, iar mai apoi insereaza 2-3 imagini luate de pe Google si asteapta clientii.

Greseala este reprezentata de acele 2-3 imagini preluate de pe Google. Asta deoarece in primul rand nu tot ce gasim pe internet este gratuit, deci cineva ar putea sa ne dea chiar in judecata pentru faptul ca am folosit acele imagini fara drepturi de autor. Exista si site-uri cu imagini gratuite, insa e foarte probabil sa le intalnim pe majoritatea site-urilor din domeniul nostru, iar astfel cu siguranta site-ul nostru nu va inspira prea multa originalitate si va aparea probabil si lipsa de incredere.

In acest sens, cea mai buna si mai profesionista varianta pe care o poti aborta este sa apelezi la servicii de fotografie de produs, astfel incat sa iti poti prezenta produsele ori serviciile intr-un mod cat mai ok.

Exista fotografi, precum Claudiu Studio Foto, care dispun de aparatura speciala si astfel pot realiza fotografii produselor intr-un mod profesionist precum si cu rezolutii foarte bune. Iar daca avem o afacere care isi propune sa vanda anumite produse online sau chiar anumite servicii ce implica diferite produse, atunci putem apela cu toata increderea la un astfel de fotograf, deoarece rezultatele le vom putea observa in timp, iar un prim avantaj de baza este acela ca nu ne va lua nimeni la rost.

 

Tags:Cum sa faci bani din gaming

Cum sa faci bani din gaming

Ghid Business - 04 noiembrie 2016


3 idei de afaceri cu bani putini

3 idei de afaceri cu bani putini

Ghid Business - 04 noiembrie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.