Despre vitrinele frigorifice - ghid de cumparaturi

       2101   

Despre vitrinele frigorifice - ghid de cumparaturi

Atunci cand detii o afacere care se ocupa cu vanzarea de alimente perisabile, atunci ai nevoie numaidecat de o vitriga frigorifica astfel incat sa iti poti pastra produsele mereu proaspete iar gustul bun sa nu se piarda. Si totusi, cum se alege o vitrina frigorifica astfel incat alegerea sa nu fie regretata mai tarziu? Din acest motiv ne-am gandit sa facem un ghid de cumparaturi in care va spunem cum sa alegeti o vitrina frigorifica pentru afacerea voastra.

 

 

Ce produse vei tine in vitrina?

Un prim aspect important pe care trebuie sa il stabilesti este tipul de produse ce urmeaza a fi tinute in vitrina frigorifica. Asta deoarece exista mai multe tipuri de vitrine frigorifice, iar fiecare este dedicat unui anumit tip de produse. De exemplu vitrinele frigorifice clasice sunt dedicate bauturilor, in timp ce exista si vitrine pentru mezeluri, pentru produse de cofetarie precum si pentru inghetata. Exista chiar si un tip de vitrine dedicat acelor afaceri cu autoservire.

Dotari. Ce ar trebui sa ofere vitrina frigorifica?

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont este marimea vitrinei frigorifice. Acest lucru il veti stabili desigur in functie de necesitati si de volumul care trebuie depozitat in ea. Totodata trebuie sa stabiliti tipul vitrinei frigorifice, care poate fi inchis sau deschis. Tipul inchis poate avea deschidere clasica, asemenea unui frigider normal, sau usa glisanta care ajuta la economisirea de spatiu.

Cat curent consuma?

Cu siguranta nu va doriti sa aveti o vitrina frigorifica a carei consum sa fie mai mare decat profitul obtinut din vanzarea de produse. Astfel, trebuie sa verificati numaidecat consumul unei vitrine frigorifice, astfel incat acesta sa nu fie exagerat de mare.

Cat de mare e?

Un criteriu important este si marimea vitrinei frigorifice. Asta deoarece nu ar fi prea placut sa constientizati faptul ca vitrina este mai mare decat spatiul alocat ei, astfel incat sa nu ii puteti gasi locul intr-o camera.

Pretul

Pretul va fi mereu un criteriu important atunci cand facem cumparaturi, motiv pentru care ar trebui sa puneti pretul in raport cu specificatiile, astfel incat achizitia sa fie una care sa merite. Pentru mai multe oferte si informatii legate de vitrinele frigorifice puteti vizita site-ul arctic.ro

Asadar, acestea sunt cateva criterii de care ar trebui sa tineti cont atunci cand cumparati o vitrina frigorifica.

 Idei de afaceri pentru copii

Idei de afaceri pentru copii

Ghid Business - 29 februarie 2016


Ce liste sa faci pentru a fi mai productiv

Ce liste sa faci pentru a fi mai productiv

Ghid Business - 29 februarie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.