Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

       768   

Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Atunci cand ai o afacere aflata la inceput de drum promovarea este foarte importanta pentru a atrage primii clienti, insa de cele mai multe ori bugetul este destul de redus, asa ca posiblitatile de promovare sunt la randul lor reduse. Totusi, pentru cei care au deschis o afacere recent si doresc sa o faca mai cunoscuta, am realizat acest articol in care vorbim despre cum te poti promova eficient cu bani putini.

 

 

Comunica eficient

Poate ca nu suna numaidecat a metoda de promovare, insa comunicarea eficienta poate fi cea care face diferenta de foarte multe ori. Asta deoarece este un aspect care reprezinta baza unei afaceri de succes, motiv pentru care atunci cand oferi un newsletter sau un comunicat de presa, ar trebui sa ai grija sa il realizezi cat mai bine, cat mai usor de inteles si cat mai placut totodata. De asemenea, exista foarte multi freelanceri care se ocupa cu asa ceva, asa ca ai mereu optiuni la indemana. Astfel, poti apela la comunicate si newsletter mereu inainte de un eveniment sau la alte ocazii de acest gen. 

Doneaza-ti produsele

Poate ca suna mai degraba a decizie costisitoare, insa ar trebui sa priviti donatiile si din alt unghi. Sa ne imaginam ca ai o afacere care se ocupa cu producerea de ceasuri de perete personalizate. Doneaza cateva ceasuri unor institutii pentru ca acestea sa le plaseze pe holul de asteptare de exemplu. Ceasul tau va fi vazut alaturi de numele firmei de un numar foarte mare de vizitatori, care s-ar putea sa apeleze apoi la tine pentru a cumpara si ei un ceas.

Fa-ti firma mai vizibila

Degeaba oferi cele mai bune produse sau servicii din tara daca lumea nu stie de tine, asa ca ar trebui sa iti faci firma mai vizibila. Iar acest lucru nu este chiar atat de greu precum pare. Poti opta de exemplu, ca tot veni vorba despre aceste obiecte in paragraful de mai sus, pentru a personaliza o mare parte din obiectele folosite, incepand de la cana de cafea pana la umbrela sau la diferite articole vestimentare. Astfel, lumea va vedea numele firmei tale tot mai des.

De asemenea, in cadrul unui eveniment poti oferi diferite produse pe care compania ta le creeaza sau sa le prezinti pe scena unui public larg. Astfel vei putea deveni mai cunoscut.

Arata ca te pricepi in domeniul firmei tale

Indiferent ca scrii articole foarte bine puse la punct pe blogul companiei, oferi articole pentru un ziar sau tii diferite workshop-uri sau prezentari prin scoli, trebuie sa arati ca esti cel mai bun in domeniul in care activezi. Asta deoarece vei atrage un numar mare de clienti si vei construi o imagine foarte buna afacerii tale.

Asadar, acestea sunt cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti promovezi ieftin afacerea.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.