Cum sa muncesti mai putin dar sa castigi mai mult

       443   

Cum sa muncesti mai putin dar sa castigi mai mult

Nu toata lumea s-a nascut sa faca o facultate iar apoi sa urmeze un job obisnuit in care sa faca aceleasi lucruri zi de zi, sa aiba acelasi program, aceiasi colegi si acelasi sef pana cand ajung la pensie. De aceea in ultima vreme tot mai multe persoane au decis sa urmeze drumul antreprenoriatului. Nu vorbim insa despre cel mai usor de parcurs drum, motiv pentru care uneori castigurile pot fi chiar foarte mici iar alteori de 3-4 ori mai mari. 

 

 

Totusi pentru persoanele care au decis sa urmeze acest drum, am realizat acest articol in care va oferim cateva sfaturi cu ajutorul carora va puteti mari profitul muncind mai putin.

Angajeaza un asistent

Chiar daca suna mai mult a metoda care va aduce mai multe cheltuieli decat profit, de cele mai multe ori o persoana care sa ajute la diferite lucruri poate chiar dubla profitul unui antreprenor. Asta deoarece un asistent se poate ocupa de lucrurile mai neplacute, obositoare si stresante, in timp ce antreprenorul se poate concentra pe realizarea altor taskuri.

Lucreaza doar atunci cand esti productiv

Unele persoane sunt mai eficiente dimineata in timp ce alte persoane obtin niste rezultate mult mai bune spre seara. Fiecare persoana are timpul sau in care are cel mai mult chef de munca, motiv pentru care ar trebui sa iti organizezi timpul de munca in asa fel incat sa lucrezi doar atunci cand esti cat mai eficient si sa eviti cat mai mult momentele zilei cand nu esti prea productiv.

Evita clientii cu prea multe pretentii

Orice client va dori ca rezultatele sa fie cat mai bune, insa exista si clienti care nu vor fi niciodata multumiti ci vor dori tot mai mult. Acestia trebuie evitati cat mai mult, asta deoarece reprezinta o sursa care iti va epuiza toata energia precum si toata starea de bine.

Refuzand insa clientii de acest tip, vei castiga mai mult timp liber pentru restul persoanelor cu care comunicarea se face intr-un mod mult mai placut.

Taskurile trebuie grupate pe categorii

Este foarte obositoare trecerea de la un task la altul atunci cand acestea difera de la cer la pamant. De aceea se recomanda gruparea taskurilor pe categorii astfel incat sa le realizati mult mai usor dar si intr-un mod mai placut totodata. Le puteti chiar programa pentru anumite zile, stabilind astfel un program de munca lejer. 

Ofera lucruri gratis

Poate ca suna doar a mai multa munca in plus, insa nu este numaidecat asa. Daca adaugi cate un serviciu sau oferi ceva gratuit de fiecare data cand un client apeleaza la tine, atunci este posibil ca acesta sa fie atat de multumit de gratuitatea de care a dispuns incat sa revina sau chiar sa recomande si altora.

Asadar, acestea sunt sfaturile noastre care te vor ajuta sa castigi mai multi bani muncind mai putin.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.