Cum sa iti promovezi brandul cu Pokemon GO

       553   

Cum sa iti promovezi brandul cu Pokemon GO

Intreg internetul cat si mediul offline discuta despre Pokemon GO, un joc care cu siguranta va intra in istorie dar si despre care se spune ca a schimbat lumea gaming-ului la capitolul jocuri pe telefon. Partea cea mai buna este aceea ca un brand se poate folosi de Pokemon GO pentru a se promova si pentru a castiga mai multi clienti.

 

 

Astfel, daca aveti o afacere si doriti sa o promovati prin intermediul jocului Pokemon GO, in randurile urmatoare va vom spune cum o puteti face.

Transforma-ti locatia in Pokestop

Pokestopurile sunt locuri speciale de unde jucatorii pot lua bile, oua sau alte iteme, motiv pentru care majoritatea jucatorilor le viziteaza din cand in cand. Conform unor zvonuri, curand brandurilor isi vor putea transforma locatia in pokestop, contra cost desigur, astfel incat sa atraga cat mai multi jucatori in acel loc.

Totusi, daca ai norocul si locatia ta este deja un Pokestop, atunci nu ar trebui sa uiti sa-ti anunti fanii prin intermediul retelelor sociale de faptul ca isi pot lua bile de la locatia voastra.

Activeaza lure pentru a atrage pokemoni

Lure este un item care poate fi activat la pokestop iar mai multi pokemoni vor fi atrasi catre acea locatie. Jucatorii de Pokemon GO sunt atrasi la randul lor de pokestop-urile cu lure deoarece acolo pot prinde mai multi pokemoni fara sa se deplaseze.

Astfel, daca locatia ta este si un Pokestop sau ai unul foarte aproape, ce poate fi accesat direct de la localul afacerii tale, atunci ai putea face o investitie pentru a cumpara lure, dupa care sa anunti prin intermediul retelelor de socializare faptul ca pot gasi mai usor pokemoni daca vor veni la locatia ta.

Recompenseaza jucatorii care gasesc un pokemon la locatia voastra

Strategie pusa deja in aplicare de cateva branduri si care pare sa aiba succes. Pe scurt, daca ai un magazin de exemplu, iar jucatorii vor prinde un pokemon in interiorul sau, dupa care vor face print pentru a avea dovada capturii, le poti oferi un premiu. Astfel, vei atrage jucatorii sa-ti calce pragul si, cu putin noroc, e foarte probabil sa faca si cumparaturi.

Anunta atunci cand un pokemon si-a facut aparitia la locatia ta

Foloseste si tu aplicatia pentru a vedea atunci cand un pokemon a aparut fix la locatia ta. De asemenea, nu trebuie sa fii egoist sa il prinzi doar tu, ci sa si anunti pe retelele de socializare locatia unde il vor putea gasi.

Daca ai putin noroc iar pokemonul va fi unul rar, atunci cu siguranta jucatorii vor veni in numar mare, incat nici nu vor mai avea loc.

Asadar, daca ai un brand sau o afacere si vrei sa profiti de isteria creata de jocul Pokemon GO pentru a le face mai cunoscute, atunci ai putea pune in practica sfaturile de mai sus.

 

Tags:Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Ghid Business - 26 iulie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.