Cum sa faci bani din gaming

       1158   

Cum sa faci bani din gaming

Daca acuma vreo cativa ani jocurile video erau considerate de catre foarte multe persoane doar ca pe o activitate care nu duce decat la pierdere de timp si doar ca pe un mod de amuzament, acum au aparut foarte multe persoane, in general tineri, care au dovedit ca acestea pot fi mai mult decat atat. Astfel tot mai multi tineri au reusit sa castige bani din jocuri video, iar multi dintre ei chiar au reusit sa traiasca doar din gaming.

 

 

Chiar si asa, exista inca multe voci care se intreba cum se fac banii din jocurile video, asa ca noi va oferim cateva ponturi chiar in randurile urmatoare.

Streaming Live

Una dintre cele mai bune metode prin care poti face bani din gaming este streamingul live. Exista mai multe platforme precum Twitch pe care o multime de gameri din lumea intreaga joaca diferite jocuri in timp real, fiind urmariti de un numar mai mare sau mai mic de abonati si de vizitatori. Daca un utilizator se aboneaza, atunci gamerul va primi ceva bani in timp ce alti utilizatori cu portofelul mai plin obisnuiesc chiar sa doneze sume de bani pentru a arata multumirea sau aprecierea fata de gamerul respectiv.

Videoclipuri pe Youtube

Din Youtube se pot castiga de asemenea o multime de bani. Nu este nevoie decat de putina pasiune si rabdare. Multi gameri au si un canal pe Youtube unde incarca mai multe videoclipuri atat cu tutoriale pentru diferite jocuri precum si cu momente in care au avut niste performante superbe sau chiar momente amuzante. In asa fel, acestia castiga bani din publicitatea afisata pe ecran daca vizitatorii dau click pe ele.

Performanta poate duce departe

Atunci cand chiar te pricepi la gaming, unele companii care se ocupa cu realizarea de jocuri video vor observa asta asa ca multi gameri ajung ca de la simplele videoclipuri de pe Youtube sa devina testeri pentru companii mari de jocuri video precum sunt cei de la EA. De asemenea se zvoneste faptul ca testerii jocurilor video au o leafa destul de mare, iar munca nu este una tocmai prea urata. Tot ce trebuie sa faci este sa joci anumite jocuri video pentru a vedea daca prezinta erori.

Competitii de gaming

De asemenea lumea e-sports a evoluat foarte mult si ea la randul ei, motiv pentru care au loc tot mai multe competitii de gaming. Desigur ca aceste competitii au inceput sa aiba premii din ce in ce mai mari atat in bani cat si in componente sau calculatoare de tip gaming. De aceea acestea pot fi privite ca pe un mod bun de a face bani din gaming.

Asadar, acestea sunt 4 moduri prin care puteti face bani din gaming iar partea cea mai tare este ca le puteti face pe toate in acelasi timp.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.