Cum sa faci bani din afiliere

       823   

Cum sa faci bani din afiliere

De foarte mult timp internetul a evoluat enorm astfel incat acum nu mai este doar un loc unde alungi plictiseala, ci chiar foarte multe persoane au ajuns sa traiasca din banii castigati de pe internet, deci sa depinda in mod direct de catre acesta. Exista insa o multime de moduri prin care puteti face bani pe internet iar pentru a vorbi despre toate, ar trebui probabil sa scriem o carte, nu un articol. De aceea in randurile urmatoare vom vorbi despre cum sa faci bani din afiliere.

 

 

Alege o retea de afiliere

Momentan exista 2 mari retele de afiliere la noi in Romania si anume 2Parale si Profitshare. Ambele prezinta atat avantaje cat si dezavantaje, insa ambele sunt foarte apreciate de catre afiliati. Cu un numar mare de advertiseri si cu o reputatie foarte buna, acestea doua reprezinta o sursa de venit foarte importanta pentru cei care fac bani din afiliere in Romania.

Modul de promovare

Exista o multime de moduri prin care poti promova anumite produse cu link de afiliat. Una dintre metodele care se descurca de minune sa aduca comisioane din afiliere este deschiderea unui blog de nisa. Sa spunem ca te pricepi la frigidere asa ca iti deschizi un blog in care vorbesti despre frigidere, faci review-uri si articole utile despre acestea care sa aduca un numar cat mai mare de vizitatori. In articolele respective poti adauga link-uri de afiliat iar pe blog diferite bannere si astfel usor usor vor aparea si banii castigati din afiliere.

Multe persoane prefera insa sa faca afiliere pe Facebook sau chiar pe Google folosind optiunile de promovare platita pe care aceste doua mari site-uri ni le pun la dispozitie. Aceasta metoda poate fi putin mai complicata, insa aduce un numar mare de comisioane afiliatilor. Totul depinde de o targetare cat mai bine facuta.

Poti desigur si sa iti faci un magazin online cu link-uri catre advertiseri. Totusi un magazin online este putin mai greu de intretinut, de realizat si de promovat asa ca noi iti recomandam mai degraba prima metoda.

Desigur ca afilierea poate fi facuta si pe un cont simplu de Facebook, insa publicul caruia te adresezi este cu siguranta mai mic.

Rezultatele nu apar peste noapte

Este o regula foarte importanta pe internet, poate chiar cea mai importanta: fara rabdare este greu sa faci bani. Comisioanele nu vor aparea chiar dupa primul articol scris pe blog ci uneori va dura chiar cateva luni pentru ca rezultatele din afiliere sa apara. Totusi, cu cat un blog are o vechime mai mare cu atat sansa de a aduce mai multe comisioane creste si ea. Asta deoarece motorul de cautare Google apreciaza site-urile cu vechime si le ofera o pozitie mai buna in lista de rezultate, ceea ce inseamna desigur un numar foarte mare de vizite.

Asadar, acestea sunt 3 lucruri importante pentru oricine isi doreste sa faca bani din afiliere, motiv pentru care va recomandam sa le cititi, sa le recititi si sa tineti cat mai mult cont de ele, deoarece vor contribui pozitiv. Garantam!

 

Tags:
Cum sa faci bani din gaming

Cum sa faci bani din gaming

Ghid Business - 03 mai 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.