Ce liste sa faci pentru a fi mai productiv

       561   

Ce liste sa faci pentru a fi mai productiv

Se spune ca majoritatea persoanelor care sunt productive cunosc un truc anume care ii ajuta sa fie asa. De fapt, cu siguranta sunt mai multe trucuri la care apeleaza oamenii pentru cat mai multa productivitate, insa niciodata nu le vom cunoaste pe toate. Totusi, cunoastem cateva trucuri care te ajuta sa fii productiv, iar unul dintre ele organizarea listelor care te ajuta sa te concentrezi mai mult asupra lucrurilor si sa obtii rezultate mai bune totodata. Iar daca va intrebati ce liste ar trebui sa faceti, va spunem noi chiar in randurile urmatoare.

 

 

Obiective pe termen lung

Persoanele organizate si productive au mereu o lista cu obiective pe termen lung, Mai exact, nu trebuie decat sa faci o lista cu lucrurile pe care ti le propui sa le faci in viitor, iar studiile spun chiar ca sansele de a-ti indeplini obiectivele de pe lista facuta cresc cu 33% doar din simplul motiv ca ai facut acea lista. De asemenea poti actualiza lista pentru a taia obiectivele pe care nu le mai doresti, pentru a bifa obiectivele indeplinite precum si pentru a adauga altele noi.

Argumente PRO si CONTRA

Ai de luat o decizie foarte importanta si pare foarte greu acest lucru? Ei bine cu siguranta iti va fi mult mai usor sa iei o decizie daca vei face o lista cu argumente PRO si CONTRA. Vazandu-le mai apoi sub forma unei liste, iti vei da seama mai usor ce decizie trebuie sa iei. Asta deoarece vei vedea situatia mult mai bine.

Prioritati

Ai foarte multe lucruri de facut si nu prea stii exact cu ce ar trebui sa incepi? Ei bine in acest caz o lista pe care treci prioritatile poate fi foarte utila, ajutandu-te sa te ocupi mai intai de treburile cele mai importante iar mai apoi vei avea mai mult timp sa rezolvi task-urile mai putin importante. De asemenea puteti face o astfel de lista in fiecare zi pentru a economisi cat mai mult timp, incepand cu lucrurile importante care au nevoie de mai mult efort si atentie si terminand cu lucrurile mai usor de rezolvat.

Asadar, daca doriti sa fiti mai productivi si mai organizati, ar trebui numaidecat sa faceti mai multe liste, cele 3 de mai sus fiind doar unele dintre cele mai importante liste pe care persoanele foarte ocupate dar si productive totodata le fac pentru a obtine rezultate cat mai bune de la o zi la alta, fara a depune mai mult efort ci dimpotriva, mai putin.
3 idei de afaceri cu bani putini

3 idei de afaceri cu bani putini

Ghid Business - 15 februarie 2016


Metode de a face bani online. Putine dar sigure

Metode de a face bani online. Putine dar sigure

Ghid Business - 15 februarie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.