Ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite

       1056   

Ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite

Daca pana acuma ceva timp cunoasterea limbii engleze era considerata un atuu la angajare, acum a devenit un lucru la fel de obisnuit precum cunoasterea limbii romane. Totusi, exista multe alte limbi care, odata cunoscute, te pot ajuta sa iti gasesti un job care sa-ti aduca mai multe satisfactii la angajare. Despre acestea vom vorbi si noi in randurile urmatoare cand va spunem ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite. 

 

 

Una dintre cele mai profitabile limbi straine este limba germana care a devenit o atractie pentru tot mai multi studenti in ultima vreme. Aceasta a inceput sa fie predata si in scoli iar tot mai multi angajatori cauta persoane care sa cunoasca limba germana. Vorbim totusi despre o limba destul de dificil de invatat, insa care aduce foarte multe satisfactii atunci cand doresti sa te angajezi.

Chiar daca nu mai este considerata la fel de importanta precum era altadata, limba franceza este in continuare foarte cautata pe piata muncii si, la randul sau, poate aduce un spor de venit destul de frumos.

O alta limba cautata pe piata muncii insa care este mult mai usor de invatat este limba spaniola. Conform unor studii aceasta ar putea aduce bonusuri de pana la 51 de mii de dolari, ceea ce este o suma ce nu poate fi trecuta cu vederea prea usor.

Tot printre cele mai cautate si cele mai bine platite limbi straine pe piata muncii sunt limbile straine rare. Aici se pot angaja si tinerii fara experienta iar salariul creste mult daca se cunoaste o limba straina nordica de exemplu. Norvegiana si suedeza sunt doar doua exemple in acest sens, foarte cautate desigur.

Chiar daca nu se mai studiaza de mult timp in scolile din Romania, limb rusa de exemplu iti poate mari salariul cu pana la 30 la suta, ceea ce e un spor destul de frumos. Tot printre limbile foarte bine platite la noi sunt si poloneza sau ceha, la randul lor fiind desigur niste limbi destul de dificile. Iar daca tot veni vorbi despre limbi straine greu de invatat, atunci ar trebui sa vorbim si despre o limba foarte cautata non-europeana. Mai exact este vorba despre limba chineza care devine din ce in ce mai cautata de catre angajatori.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui job nou insa doriti totodata sa fie si cat mai bine platit, atunci cu siguranta ar trebui sa invatati cel putin una din limbile despre care am vorbit mai sus.

 

Tags:Metode de a face bani online. Putine dar sigure

Metode de a face bani online. Putine dar sigure

Ghid Business - 23 februarie 2016


Cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Ghid Business - 23 februarie 2016


3 idei de afaceri cu bani putini

3 idei de afaceri cu bani putini

Ghid Business - 23 februarie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.