Care sunt actele de care ai nevoie la un imprumut rapid cu acordare online

       681   

Care sunt actele de care ai nevoie la un imprumut rapid cu acordare online

Imprumuturile rapide sunt credite pe care e indicat sa le folosesti doar atunci cand ai nevoie de bani urgent. Aceste credite sunt concepute pentru a-ti acorda pe termen scurt o suma de bani. De obicei, o institutie financiara nebancara te va imprumuta cu 100 si maxim 2800 RON, in functie de venit si posibilitatile tale de returnare. Publicatia online creditecubuletinul.com mentioneaza ca institutiile nebancare sunt legiferate de Banca Nationala a Romaniei, iar la unele dintre ele beneficiezi de imprumuturi rapide chiar si cu dobanda zero la prima solicitare.

 

 

Cerinte si acte de care ai nevoie

Prima cerinta este foarte clara: trebuie sa ai peste 18 ani. Unele IFN-uri vor dori sa aduci si adeverinta de venit, la altele fiind suficient doar un extras de cont de unde sa rezulte veniturile tale din ultimele luni.

Creditorii sunt de asemenea interesati sa ai un loc de munca stabil. Daca vrei sa aplici online: completezi un formular de aplicare pe site-ul institutiei nebancare, indici suma pe care o doresti si astepti cateva ore pana ce IFN-ul iti raspunde. Institutia aleasa de tine va face o verificare rapida pentru a confirma si valida aplicarea, dupa care aprobarea vine in decurs de 12 ore. Imprumuturile rapide online vor fi asadar aprobate, dupa care se va efectua un transfer bancar catre contul solicitantului.

Daca ai evaluat toate optiunile si te-ai decis asupra acestor credite care se acorda pana la urma doar cu buletinul, este important sa intelegi si toate conditiile inainte de a aplica. Se impune de asemenea sa stii costul total al imprumutului inainte de a semna. In cazul in care te folosesti de bani cu intelepciune, IFN-urile reprezinta o modalitate simpla si rentabila de a obtine bani rapid pentru a rezolva diverse probleme.

Decide daca un imprumut rapid este potrivit sau nu

Orice credit de nevoi personale este adesea remediul potrivit pentru o situatie financiara tumultoasa. Cel nebancar iti permite insa sa iei bani cu buletinul doar pana la salariu. Ideea de baza este ca poti imprumuta o suma mica de bani pentru o scurta perioada de timp - de una, doua saptamani.

Rambursarea datoriei se va face dupa incasarea salariului. Acest tip de rambursare poate fi intr-adevar util atunci cand nu ai bani pentru cheltuielile zilnice sau atunci cand nu poti achita la timp o factura. Criteriile de imprumutare sunt generoase, astfel ca banii se obtin usor doar cu buletinul daca esti angajat si ai un cont bancar valid.

Chiar si persoanele cu istoric negativ pot obtine o suma de bani in ciuda faptului ca au fost respinse anterior la banci. Unele IFN-uri pot transfera suma necesara chiar si in ziua urmatoare in contul bancar al solicitantului. Acest lucru este evident foarte util atunci cand situatia e una urgenta.

Sunt totusi si niste dezavantaje?

Exista totusi doua dezavantaje majore pe care le au aceste credite rapide cu acordare exclusiv online. Aceste dezavantaje sunt rar mentionate pe site-urile institutiilor nebancare.

In primul rand, imprumuturile online fara adeverinta de venit sunt mai scumpe in comparatie cu finantarile de la banca. Deoarece termenul de rambursare este scurt se percepe si o dobanda sporita.

In al doilea rand, datorita faptului ca imprumuturile rapide sunt in general scumpe, se poate intampla ca luna viitoare, cand achiti imprumutul si dobanzile, sa ramai cu foarte putini bani. 

Daca ti-ai facut calculele si decizi ca un IFN nu e alegerea potrivita pentru tine, inseamna ca trebuie sa gasesti probabil unele alternative. O alternativa ar fi sa te folosesti in continuare de un card de credit daca ai unul. De altfel, multe conturi bancare ofera acum o facilitate noua si anume overdraft-ul, care poate fi de asemenea utilizat pentru a acoperi o lipsa acuta de bani. Se poate ca dobanda ratei la overdraft sa fie mai buna decat cea aplicata la un card de credit.

In cazul in care niciuna dintre aceste optiuni nu este disponibila pentru tine si nu ai la dispozitie alte moduri de a face rost de bani, atunci imprumutul rapid online ramane solutia cea mai adecvata. Asa cum precizam la inceput, trebuie sa te folosesti de banii oferiti cu precautie deoarece in cazul unei intarzieri, creditul doar cu buletinul devine o optiune foarte costisitoare.


Tags:Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Cum sa te promovezi eficient cu bani putini

Ghid Business - 17 octombrie 2016


Cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Ghid Business - 17 octombrie 2016


3 idei de afaceri cu bani putini

3 idei de afaceri cu bani putini

Ghid Business - 17 octombrie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.