5 site-uri unde poti invata o limba noua

       543   

5 site-uri unde poti invata o limba noua

A devenit deja o necesitate ca persoanele sa cunoasca mult decat limba natala si limba engleza. Asta deoarece ne lovim tot mai des de problema cunoasterii unei limbi straine, motiv pentru care se considera ca este foarte important sa inveti cat mai multe limbi. Indiferent ca doresti sa te angajezi, iar majoritatea angajatorilor cer cunoasterea unor limbi precum germana sau chineza, sau pur si simplu vrei sa calatoresti mai mult insa ti-e frica de faptul ca ar fi dificil deoarece nu cunosti limba care se vorbeste intr-o anumita tara, in acest articol va recomandam 5 site-uri unde puteti invata o limba noua. Fara cursuri, fara facultate si fara a investi foarte multi bani.

 

 

Babbel

Babbel este un instrument gratuit disponibil pe majoritatea dispozitivelor a carui rol este sa te invete bazele unei limbi precum scrierea, gramatica, vorbirea, intelgerea si multe altele. Este o aplicatie gratuita, deci nu exista niciun risc pentru care nu ar trebui sa incepi chiar acum sa inveti o limba noua.

Memrise

Memrise este un site web care se concentreaza pe ajutarea utilizatorilor sa memoreze noi cuvinte. Acesta este considerat chiar un instrument foarte important prin intermediul caruia poti invata o limba straina, fara a fi nevoit sa urmezi niste cursuri o perioada indelungata de timp.

Spre deosebire de majoritatea uneltelor care te ajuta sa inveti noi cuvinte, Memrise a fost structurat in asa fel incat invatarea unei noi limbi sa fie cat mai amuzanta precum si interactiva, pentru a face din acest procedeu ceva placut dar si educativ in acelasi timp.

Duolingo

Daca v-ati propus vreodata sa invatati o limba noua, atunci e foarte probabil ca atunci sa fi auzit de Duolingo. Asta deoarce se mandreste cu un numar de peste 50 de milioane de utilizatori inregistrati, fapt care face din acest site lider intr-un top al instrumentelor prin intermediul caruia inveti o limba straina.De la Spaniola, pana la Germana sau Franceza, pe Duolingo veti putea invata o multime de limbi doar urmand diferite cursuri.

Busuu

Nu, nu vorbim despre prezentatorul meteo de la PRO TV, ci despre o aplicatie gratuita care te ajuta sa inveti o limba straina cu ajutorul unei comunitati. Aceasta te va ajuta sa inveti bazele gramaticii si vocabularul unei limbi straine intr-un timp destul de scurt, ceea ce e de apreciat la Busuu.

FluentU

Daca doriti sa vorbiti o limba straina intr-un mod cat mai fluent posibil, atunci ar trebui sa incercat FluentU. Acesta pune la dispozitie o serie de cursuri si videoclipuri care te invata bazele unei limbi straine si nu numai. Tot ce iti trebui este doar putin curaj si motivatie pentru a incepe chiar acum sa inveti o limba straina pe FluentU.

Asadar, daca va propuneti ca de anul acesta sa cunoasteti mai multe limbi straine, va recomandam site-urile de mai sus.

 

Tags:Sfaturi pentru un newsletter de succes

Sfaturi pentru un newsletter de succes

Ghid Business - 24 februarie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.