3 idei de afaceri cu bani putini

       999   

3 idei de afaceri cu bani putini

Chiar daca sunt inca multi studenti care urmeaza acelasi clasic drum liceu-facultate iar mai apoi continua studiile sau se angajeaza, sunt si foarte multe persoane care aleg sa isi ia viata in propriile maini intrand in afaceri chiar daca nu au prea multe cunostinte, ci pur si simplu o idee in care cred, o pasiune si putin curaj. Pentru astfel de persoane am ales sa facem acest articol in care va prezentam cateva idei de afaceri cu bani putini pentru antreprenorii curajosi.

 

 

Ghid turistic

Daca iti cunosti orasul la fel de bine ca pe propriile buzunare, ii stii istoria si cele mai importante atractii turistice, atunci ai putea deveni un ghid pentru strainii care doresc sa afle mai multe despre orasul tau precum si sa vada cele mai frumoase zone dar si locurile incarcate de istorie.

Totusi, pentru a deveni un ghid turistic de succes, trebuie sa fii o persoana cat mai placuta, sociabila si sa stii sa iti gasesti mereu clienti pentru a le prezenta obiectivele turistice.

Accesorii vestimentare hand-made

Daca ai visat vreodata ca vei deveni un mare designer vestimentar, atunci ar trebui sa incepi acel drum mult visat. Foarte multi antreprenori au construit adevarate afaceri doar pentru ca aveau creativitate, indemanare si o masina de cusut cu care sa realizeze diverite articole vestimentare, precum sepci, esarfe sau alte accesorii.

Aici, singurele investitii constau in materialele pe care le vei folosi pentru a realiza articolele vestimentare precum si o masina de cusut, care este cea mai importanta si care poate costa cateva sute de euro.

Curierat pe doua roti

Exista deja in Bucuresti o astfel de afacere insa cu siguranta mereu este loc si pentru altele, motiv pentru care o astfel de idee poate fi una care la un moment dat sa aduca foarte multi bani. Pentru inceput nu ai nevoie de foarte multi bani, ci doar de o bicicleta, cunostinte de promovare si o conditie fizica buna.

Exista foarte multi biciclisti care vor sa devina curieri, deci vor veni cu propria bicicleta, iar tot ce trebuie sa faci tu este sa gasesti cateva contracte pentru a le oferi curierilor ceva de munca.

Asadar, acestea sunt 3 idei de afaceri pe care le puteti incepe cu bani putini, insa in functie de creativitate si pasiuni, cu siguranta veti putea gasi si alte idei la fel de bune.


Tags:Idei de afaceri pentru copii

Idei de afaceri pentru copii

Ghid Business - 01 iunie 2016


Cum sa iti incepi propriul business

Cum sa iti incepi propriul business

Ghid Business - 01 iunie 2016


Cum sa faci bani din afiliere

Cum sa faci bani din afiliere

Ghid Business - 01 iunie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.