bani

care sunt actele de care ai nevoie la un imprumut rapid cu acordare online

Care sunt actele de care ai nevoie la un imprumut rapid cu acordare online

Ghid Business - 17 octombrie 2016

Imprumuturile rapide sunt credite pe care e indicat sa le folosesti doar atunci cand ai nevoie de bani urgent. Aceste credite sunt concepute pentru a-ti acorda pe termen scurt o suma de bani. De obicei, o institutie financiara nebancara te va imprumuta cu 100 si maxim 2800 RON, in functie de venit si posibilitatile tale de returnare. Publicatia online creditecubuletinul.com mentioneaza ca institutiile nebancare sunt legiferate de Banca Nationala a Romaniei, iar la unele dintre ele beneficiezi de imprumuturi rapide chiar si cu dobanda zero la prima solicitare.metode de a face bani online putine dar sigure

Metode de a face bani online. Putine dar sigure

Ghid Business     13 mai 2016

Exista foarte multe metode de a face bani pe internet si toata lumea le cauta. Putini sunt insa cei care au curajul si rabdarea de a le pune in aplicare. La randul nostru nu ne asteptam ca fiecare cititor sa faca bani dupa ce citeste acest articol, cu toate ca daca ne va asculta recomandarile este foarte posibil sa reuseasca. Noi totusi va vom oferi cateva ponturi pentru a face bani pe internet pe care le puteti in practica. Va anuntam insa dinainte ca aveti nevoie de foarte multa rabdare.


cum sa faci bani din gaming

Cum sa faci bani din gaming

Ghid Business     12 mai 2016

Daca acuma vreo cativa ani jocurile video erau considerate de catre foarte multe persoane doar ca pe o activitate care nu duce decat la pierdere de timp si doar ca pe un mod de amuzament, acum au aparut foarte multe persoane, in general tineri, care au dovedit ca acestea pot fi mai mult decat atat. Astfel tot mai multi tineri au reusit sa castige bani din jocuri video, iar multi dintre ei chiar au reusit sa traiasca doar din gaming.


cum sa faci bani din afiliere

Cum sa faci bani din afiliere

Ghid Business     03 mai 2016

De foarte mult timp internetul a evoluat enorm astfel incat acum nu mai este doar un loc unde alungi plictiseala, ci chiar foarte multe persoane au ajuns sa traiasca din banii castigati de pe internet, deci sa depinda in mod direct de catre acesta. Exista insa o multime de moduri prin care puteti face bani pe internet iar pentru a vorbi despre toate, ar trebui probabil sa scriem o carte, nu un articol. De aceea in randurile urmatoare vom vorbi despre cum sa faci bani din afiliere.


cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Cum sa faci bani atunci cand esti adolescent

Ghid Business     25 martie 2016

Adolescenta nu este chiar cea mai usoara perioada a vietii, cu toate ca este cu siguranta una dintre cele mai frumoase. Totusi, atunci cand ai mai multi bani de buzunar, cu siguranta te bucuri mai mult de adolescenta si de aceea ne-am decis sa venim cu un ghid dedicat adolescentilor care isi doresc sa aiba propriile metode prin care sa faca bani si sa nu mai depinda atat de mult de parinti.


ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite

Ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite

Ghid Business     23 februarie 2016

Daca pana acuma ceva timp cunoasterea limbii engleze era considerata un atuu la angajare, acum a devenit un lucru la fel de obisnuit precum cunoasterea limbii romane. Totusi, exista multe alte limbi care, odata cunoscute, te pot ajuta sa iti gasesti un job care sa-ti aduca mai multe satisfactii la angajare. Despre acestea vom vorbi si noi in randurile urmatoare cand va spunem ce limbi straine sa inveti pentru joburi mai bine platite.  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.