Informatii utile

acte necesare pentru schimbarea permisului de conducere

Acte necesare pentru schimbarea permisului de conducere

Ghid Auto - 01 ianuarie 2017

Indiferent ca ai nevoie de un permis nou pentru ca acesta expira, l-ai pierdut sau te afli intr-o situatie asemanatoare care te face nevoit sa iti schimbi permisul de conducere, este foarte important sa stii care sunt actele de care ai nevoie pentru un permis nou, motiv pentru care am decis sa scriem acest articol in care vorbim despre schimbarea permisului, precum si despre ce acte va trebui sa ai in dosar pentru a face acest lucru.dupa astra asigurari o noua companie are probleme financiare

Dupa Astra Asigurari o noua companie are probleme financiare

Ghid Auto     26 ianuarie 2016

Inca din toamna anului trecut sunt zeci de mii de oameni care sunt afectati de falimentarea societatii de asigurari Astra SA. De cand a fost preluata de Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) si pana in prezent peste 57.000 de dosare de dauna asteapta sa fie solutionate. La nici jumatate de an distanta, o alta companie de asigurari are probleme financiare.


daca ai o masina diesel atunci ar trebui sa tii cont de aceste lucruri

Daca ai o masina diesel atunci ar trebui sa tii cont de aceste lucruri

Ghid Auto     19 ianuarie 2016

Atunci cand ai o masina diesel, poti sa te consideri un adevarat sofer abia dupa ce ai trecut cu bine peste o iarna grea. Asta deoarece in general iarna o masina diesel este mai greu de intretinut decat vara, motiv pentru care posesorii trebuie sa ofere mai multa atentie masinilor pe care le detin. Iar despre masurile pe care trebuie sa le iei pentru ca masina ta sa iasa cu bine din iarna vom vorbi chiar in randurile urmatoare.


cum sa iti protejezi parbrizul de inghet si aburire iarna

Cum sa iti protejezi parbrizul de inghet si aburire iarna

Ghid Auto     04 decembrie 2015

Cu siguranta unul dintre cele mai placute lucruri pentru soferi iarna se intampla de regula dimineata atunci cand, doritori sa porneasca foarte repede pentru a ajunge la timp la destinatie, observa ca nu prea pot iesi din parcare pentru ca parbrizul masinii a fost afectat de temperaturile reduse ale sezonului si a inghetat. Astfel, acestia sunt nevoiti sa depunde eforturi mari pentru a creea conditiile optime pentru a porni la drum si de aceea am decis sa scriem acest articol in care vorbim despre cum iti poti proteja parbrizul de inghet si aburire.


cum alegem corect anvelopele

Cum alegem corect anvelopele

Ghid Auto     18 noiembrie 2015

Alegerea anvelopelor pentru masina este un aspect important iar foarte multi soferi, atat experimentati cat si mai putin experimentati, se intreaba cum ar trebui sa faca aceasta alegere. De aceea ne-am gandit noi sa facem un ghid si in acest sens in care sa vorbim despre cum alegem corect anvelopele astfel incat masina noastra sa stea cat mai bine pe asfalt.


5 lucruri pe care ar trebui sa le stii ca sofer incepator

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii ca sofer incepator

Ghid Auto     13 noiembrie 2015

Scoala de soferi poate fi una dintre cele mai frumoase experiente ale unui tanar pasionat de masini. Pentru altii poate parea o experienta destul de dificila si chiar foarte stresanta atunci cand ai foarte multe emotii, insa avantajul scolii de soferi este acela ca pe scaunul din dreapta se afla instructorul auto care ne poate ajuta enorm de mult in situatiile critice. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.