Cum alegi service-ul in care sa iti repari masina

       850   

Cum alegi service-ul in care sa iti repari masina

Unul dintre cele mai grele momente ale vietii de sofer este acela cand ti se defecteaza masina. Pe scurt, in astfel de momente iti pica tot cerul in cap iar urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa mergi la service, pentru a rezolva problemele.

 

 

Inainte insa de a vorbi dspre cum sa alegi service-ul in care sa iti repari masina, trebuie sa vorbim despre alte cateva aspecte.

In primul rand trebuie sa evitati pe cat mai mult posibil sa apelati la prietenul de la etajul 3 care stie el sa repare masini, ca are de mult timp, deoarece veti risca foarte mult. Practic, este viata dumneavoastra in joc in cazul in care masina va avea probleme grave intr-o situatie riscanta. 

De asemenea nu trebuie sa apelati la un service doar atunci cand masina s-a defectat, ci regulat pentru a o verifica. Astfel veti putea sa evitati situatiile in care ramaneti cu masina defectata in mijlocul campului, necesitand astfel sa va rugati de prieteni sau sa apelati la o firma pentru tractare, ceea ce inseamna desigur mai multe costuri in plus. Verificarile sunt foarte importante, la fel precum sunt analizele pentru oameni.

Acestea fiind spuse, sa vorbim acum despre cum se alege un service pentru a repara masina.

Dupa recomandari

Stiti multi prieteni care si-au reparat masina intr-un anumit service si au fost foarte multumiti? Atunci este un aspect care ar trebui sa va dea de gandit atunci cand alegeti service-ul. Asta deoarece exista un numar foarte mare de astfel de locuri unde ne putem repara masina, insa nu toate sunt chiar asa cum ar trebui. De aceea este foarte important sa alegeti un service care are o reputatie cat mai buna, pentru a nu risca o reparatie de mantuiala.

Dupa aspectul service-ului

Daca service-ul arata foarte dezordonat, atunci este foarte clar modul de munca al mecanicilor. De aceea este foarte important si aspectul service-ului deoarece acesta poate dezvalui profesionalismul cu care se lucreaza acolo. Daca arata cat mai bine iar toate lucrurile sunt bine aranjate, in jur e curat, atunci probabil ai gasit un service in care masina ta va fi tratata foarte bine.

Factura este foarte importanta

Este foarte important ca service-ul la care duci masina pentru reparatii sa iti ofere factura. Asta deoarece in cazul in care exista posibilitatea, poti deconta mai apoi reparatiile cu ajutorul facturii. De asemenea in cazul in care acestia fac vreo greseala atunci cand repara masina, ii poti trage la raspundere cu ajutorul facturii.

Asadar, data viitoare cand mergi la un service pentru a-ti repara masina sau doar pentru a o verifica, respecta sfaturile de mai sus pentru a te asgiura ca masina ta va fi tratata cat mai bine cu putinta.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.