alimente

care este rolul potasiului si din ce alimente il putem obtine

Care este rolul potasiului si din ce alimente il putem obtine

Ghid Sanatate - 10 iunie 2016

Cu toate ca este un element foarte important, nu toata lumea tine cont de acest aspect atunci cand isi aleg ce alimente sa consume intr-o dieta. De aceea ne-am gandit sa vorbim despre rolul potasiului precum si despre alimentele pe care le puteti consuma pentru a oferi organismului acest element si speram ca articolul nostru va ajunge la cat mai multe persoane interesate de o dieta sanatoasa.alimente care cresc imunitatea

Alimente care cresc imunitatea

Ghid Sanatate     22 decembrie 2015

Chiar daca teoretic inca nu a inceput sezonul de iarna, zapada si vremea rece si-a facut aparitia in foarte multe judete asa ca nu putem decat sa recunoastem ca a cam trecut toamna si ca ne indreptam catre zilele reci de iarna, in care suntem foarte expusi la raceala si gripa. De aceea in sezonul de iarna trebuie sa ne concentram mai mult pe intarirea sistemului imunitar, iar asta o putem face consumand alimente care cresc imunitatea.


ce alimente interzic cu desavarsire nutritionistii

Ce alimente interzic cu desavarsire nutritionistii?

Ghid Sanatate     25 mai 2015

Nutritionistul, este un medic specialist, care se ocupa cu studiul nutritiei, al dieteticii si al alimentatiei, dar si un medic care intervine in probleme de nutritie deja instalate, asadar ar trebui sa tinem cont de sfaturile acestora. Mai jos se afla o lista cu alimente pe care un medic nutritionist nu le-ar consuma niciodata.  


top alimente care cresc imunitatea

Top alimente care cresc imunitatea

Ghid Sanatate     14 aprilie 2015

Cea mai sanatoasa si cea mai sigura metoda de a ne proteja de boli este aceea de a utiliza alimente cat mai sanatoase si bauturi benefice sistemului imunitar. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.