Acord de confidentialitate

Ghidul-Meu.ro este un proiect dezvoltat si administrat de catre PEC PFA. Dorim sa va oferim dvs. o navigare online cat mai simpla si sigura si sa va protejam dreptul la intimitate. De aceea va aducem la cunostinta scopurile pentru care va solicitam anumite informatii personale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice PEC PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Scopul datelor personale

Scopul colectarii datelor dvs. personale este de a va asigura informatii si servicii de calitate din domeniul dvs. de interes, achizitionarea unor produse sau servicii online de catre terti sau servicii de publicitate.

Obligatia de a furniza date

Furnizarea datelor personale este obligatorie pentru a va putea oferi informatii si servicii relevante nevoilor dvs.

Drepturile dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, pe adresa office [at] ghidul-meu.ro.

Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.